01

Кој сме ние

Ние Nantong AVEC Health Fitness Co., Ltd е нова динамична компанија
која е основана на производствен и извозен бизнис на фитнес
опрема и спортски производи.

02

што правиме

Ние се концентрираме на развој и производство на нови производи.. Имаме
професионален дизајн и R & Dteam, и ќе лансира 5-6 нови производи
секоја година. Сè повеќе го продолжуваме производството во наредниот период
денови. Се фокусиравме на производи како што се тегови, тегови, мрена,
лавици за складирање, клупи, јогасерии, фитнес додатоци и многу други
ствари.

Само-дизајнирани производи
- ИЗБОРНИ ПРОИЗВОДИ -
главни производи
- што правиме -

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво
и клиентот прво

Нашата предност
- Зошто да не одберете нас -
ИСТРАЖУВАЊЕ ОРИЕНТИРАНИ НА ПАЗАР
Иако компанијата е многу млада, но врз основа на силниот производствен капацитет и синџирот на снабдување, го отворивме пазарот во Северна Америка, Австралија и повеќето земји во Западна Европа како ОК, Франција, Германија итн.
УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ПРОИЗВОД
Имаме фантастичен дизајнерски тим, богати искуства со терените за фитнес и спортски производи, правиме 3D калапи за да ја потврдиме можноста за масовно производство; ние ги патентираме повеќето производи за да ја заштитиме легитимноста и конкурентноста на дистрибутивните канали;
Зрело искуство во производството
Ние се фокусиравме на производство на фитнес и спортски производи повеќе од 20 години, одлична производствена автоматска опрема за производство, зрела производствена технологија и работници кои придонесуваат за намалување на трошоците за производство и подобрување на ефикасноста на производството, како и интегритет на квалитетот на производот;
Контрола на квалитет
Имаме сериозен и одговорен тим за КК кој ќе направи инспекција во производството, пред пакување, по целосно пакување за сите клиенти;
Комплетна служба
Ние поседуваме професионален фотографски тим, можеме да обезбедиме професионални фотографски услуги за повеќето клиенти; исто така може да дизајнира пакувања поради барањето за прилагодување на клиентите.
блог
блог
блог
блог
блог
блог
Најнови вести