Занаетчиството потекнува од искуство и вештини

Ќе работиме тесно со вас преку професионални консултации за да избереме соодветни материјали и форми. Дизајнерите на AVEC исто така ја оптимизираа вашата визија за да ги има перформансите, стилот и издржливоста што сакаат да одговараат на вашата целна публика. Почнувајќи од едноставна скица на хартија, секој производ е фалсификуван за да ја претвори вашата визија во реалност. Со наша помош, можеме да најдеме дизајн кој не го надминува вашиот буџет и ги постигнува вашите цели.
Ангажирање на услуги за приспособување

Нашиот дизајн ве води низ секој чекор, од оптимизирање на вашиот концепт до градење на вашиот производ врз основа на вашиот дизајн. Обезбедете професионални увиди и предлози за сите аспекти на вашите идеи и елиминирајте ги можните недостатоци во вашиот дизајн. Вашиот материјал, структура на производот и стил на боја ќе бидат разгледани и дискутирани кога ќе го донесеме вашиот концепт. На крајот од процесот, можеме да ви претставиме извонреден дизајн кој може да ги постигне вашите цели.
Бизнис-ориентирани услуги за брзо прототипирање

Спроведувањето на концептот на вашиот производ во реалност бара прецизно подобрување на почетната скица и повеќекратни тестови за изводливоста на структурата. Само обезбедување на скица или 3D модел на дизајнот не е доволно, бидејќи некои аспекти може да се занемарат. Бесплатниот прототип AVEC помага да се премости јазот помеѓу концептот и реалноста со прикажување на резултатот од конечната скица. Преку нашата сеопфатна услуга за прототипови, ние го усовршуваме вашиот првичен концепт во производ кој одговара на вашите цели.
Сопствено пакување

Можеме да дизајнираме амбалажи и поради барањето за прилагодување на клиентите.
Контрола на квалитет

имаме сериозен и одговорен тим за КК кој ќе направи инспекција во производството, пред пакување, по целосно пакување за сите клиенти;
Изложбен салон

Нашиот простран изложбен салон прикажува различни приспособени производи и ја покажува нивната компатибилност со различни спортови. Нацртајте инспирација од нашата еволуција на дизајнот преку сè поголемите опции за прилагодување. Доколку сакате да го посетите нашиот изложбен салон, можеме да резервираме место за вас за да можете сами да го искусите нашиот избор на производи.
Достигнете поголеми деловни височини со партнерство со AVEC
Да останеме во контакт
Добијте ажурирања за продажните специјалитети и повеќе
Следете го AVEC
Сакаме да чуеме од вас!