Зрело искуство во производството
Се фокусиравме на производство на фитнес и спортски производи повеќе од 20 години, одлична опрема за автоматска линија за производство, зрела производна технологија и работници ги намалуваат трошоците за производство и ја подобруваат ефикасноста на производството, како и интегритетот на квалитетот на производот
Фабричка порта
Фабричка порта
Работилница за силиконски производи
Работилница за силиконски производи
Работилница за ПВЦ производи
Работилница за ПВЦ производи
Работилница за гумени производи
Работилница за гумени производи
Магацин
Магацин
Магацин
Магацин
    Достигнете поголеми деловни височини со партнерство со AVEC
    Да останеме во контакт
    Добијте ажурирања за продажните специјалитети и повеќе
    Следете го AVEC
    Сакаме да чуеме од вас!